Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζεται να παρακολουθήσω τη θεωρία;
Τα θεωρητικά μαθήματα είναι απαραίτητα για τη σωστή εμπέδωσητηςκυκλοφορίας και του κώδικα. Ακόμη θα σας διευκολύνουν κατάτην πρακτική εκπαίδευση αφούο εκπαιδευτής θα εξοικονομεί χρόνο και θα επικεντρώνεται στην τεχνική οδήγησης. Έχει παρατηρηθεί ότι οι μαθητές μετά την παρακολούθηση τωνθεωρητικών μαθημάτων γίνονται καλύτεροι οδηγοί και ποιο προσεκτικοί.
Γίνεται μάθημα και με computer;
Παράλληλα με τα θεωρητικά σας μαθήματα η σχολή σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ την άσκηση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις γνώσεις που αποκτήσατε στη θεωρία.
Έχω ηλεκτρονικό υπολογιστή στο σπίτι μπορώ να δανειστώ το πρόγραμμα;
Φυσικά και μπορείτε. Ζητήστε το πρόγραμμα από το γραφείο της σχολή και πληροφορίες για την εγκατάσταση ή κατεβάστε το δωρεάν απο εδώ ή επισκετείτε τη σελίδαμας και κάντε τέστ σημάτων οδήγησης on-line εδώ.

Δεν διαβάζω καλά ελληνικά…
Το υπουργείο μεταφορών σας δίνει την δυνατότητα να δώσετε εξέταση στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ. Αρκεί να το δηλώσετε .

Τα σήματα είναι δύσκολα, δουλεύω και δεν μπορώ να τα μάθω.
Αυτό είναι κάτι που μας το λέτε συνέχεια. Όλοι όμως τα κατάφεραν. Τα σήματα είναι απλά και εύκολα, αρκεί να παρακολουθήσετετη θεωρία και να αφιερώσετε λίγο χρόνο.

Μαθήματα μετεκπαίδευσης
Πήρατε αυτοκίνητο και φοβάστε να οδηγήσετε ή έχετε «ξεχάσει» τότε μπορείτε να ζητήσετε από τη σχολή να κάνετε μαθήματα για να ανανεωσετε τις γνωσεις σας και να αποκτήσετε περισότερη εμπειρία.